top of page

Speciális kaputechnikai termékek

 

 

A kiszolgáló környezetnek minden lehetséges módon szolgálnia kell a technológiát. Legtöbbször elegendő egy táblázatból kiválasztani a megfelelő méretű és kivitelű berendezést. De mi történik akkor, amikor a számunkra megfelelő termék a raszteren kívül helyezkedik el? Vagy elkezdünk kompromisszumokat kötni annak érdekében, hogy szabványos széria terméket a technológiához illeszthessünk, vagy egyedi megoldások után kutatunk.

 

Élet- és vagyonbiztonsági, higiéniai, technológiai okok nem mindig engednek meg kompromisszumos megoldásokat.

 

Kell, hogy legyen kompromisszummentes megoldás az adott cél érdekében, amelyet pontosan az adott feladatra terveztek és gyártottak. Ezt a kompromisszummentes megoldást kínálja a GATE Engineering az egyedi berendezések tervezésével, gyártásával, kivitelezésével.

GATE
kaputechnikai
termékek

GATE

egyszárnyú acél ajtók

GATE J50 acélajtó

GATE J60 acélajtó

GATE J60TB

GATE
Teckentrup
termékek

Teckentrup

acél ajtó és

túzgátló kapu

TECKENTRUP T30-1-62

TECKENTRUP T90-2-62

GATE
SP termékek

SP

hőszigetelt spirálkapu

GATE
Loading Systems
termékek

Loading Systems

szekcionált kapu

GATE Kaputechnika – A GATE Engineering a GATE Csoport tagjaként 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére speciális kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk szekcionált kapuk, gyorskapuk, spirálkapuk, harmonika- hangárkapuk, automata forgóajtók, nyílóajtók, tolóajtók, nyílókapuk, tolókapuk, sorompók, beléptető rendszerek telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Telepítés
A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

Szerviz
A GATE Engineering célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

A GATE Engineering saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

bottom of page