top of page

GATE Engineering

A GATE Csoport tagja. Nekünk a „standardon” túl kezdődik a hazai pálya.

Cégünkről

 

 

Anyacégünk, a GATE Szerviz Kft. 1989 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt a folyamatos fejlődés által profivá váltunk a garázskapuk, beléptetőrendszerek, riasztórendszerek, automata ajtók, gyorskapuk, sorompók, parkolórendszerek, biztonsági ajtók, ipari dokkoló technológiák, tűzgátló kapuk és sok egyéb kapu- és rakodástechnikai berendezések telepítésében, karbantartásában és szervizelésében, mely az ország piacvezetői közé emeli cégcsoportunkat. A több mint 30 éves tapasztalatunkat szeretnénk kamatoztatni egy olyan új divízióban, ahol további sikereket érhetünk el, szolgáltatási körünk bővítésével partnereink fejlődését elősegítve.

 

Referenciáink

 

 

Csapatunk

 

 

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy partnereink elégedetten gondoljanak a GATE Engineeringre.

Kollégáink mellett a GATE Cégcsoport szakemberei tudását kamatoztatva készítjük el az Ön által megálmodott vagy felújítandó berendezést.

 

Papp Szabolcs

mérnök

 

Műszaki és közgazdász diplomával rendelkezem és a több mint 30 éves GATE Szerviz Kft. ügyvezetőjeként jelentős tapasztalatra tettem szert ahhoz, hogy cégcsoportom többi tagja mellé egy speciális berendezésekkel foglalkozó Társaságot is létrehozzak.

Jámbor
Tibor 

mérnök

 

Biztonságtechnikai mérnök vagyok, 12 éves kaputechnikai tapasztalattal. Leszakadt rámpa, felrobbant hidraulika és megszámlálhatatlan kapu épült már újjá a kezünk alatt. Megtaláltak szokatlan műszaki megoldásokat igénylő kérések, van válaszunk és van megoldásunk azokban a dimenziókban, ahol a hagyományos kapu- és rakodástechnika már nem tud segíteni. 

bottom of page