top of page

Rámpa- és rakodásirányító vezérlés


A GATE Engineering speciális, egyedi termékek fejlesztésével, kivitelezésével foglalkozik a kaputechnika, valamint rakodástechnika területére. A rakodástechnika szektorának rendkívül fontos része a kerékékek, melyek elősegítik a rakodó tehergépjármű stabil helyzetét. A kerékék tartós, ellenálló anyagból készül, ideális esetben pedig elektronikával szerelt, amely visszajelzést ad a kerékék biztonságos helyzetéről.

Legújabb fejlesztésünk a rámpa- és rakodásirányító vezérlés a rakodástechnika tartománya számára. A termék mottója: a megfizethető biztonság. A korábban már bemutatott, elektronikus visszajelzésű kitámasztó kerékék több új funkció alkalmazásának lehetősége előtt nyitotta meg a kaput. Ennek eredményeképpen megalkottuk saját vezérlőáramkörünket, mely a szintkülönbség kiegyenlítő kezelése mellett lehetővé teszi a kerékék teljeskörű felügyeletét, továbbá ezzel együtt rakodásirányító lámpasor kezelését is. A termék megalkotásakor a célunk egy elérhető árkategóriájú, a megbízható rakodást nagymértékben támogató rendszer kialakítása volt.

A GATE Engineering a továbbiakban is törekszik az innovatív megoldásokra a kaputechnika és rakodástechika területén. Keressen minket, amennyiben megoldandó kérdése van!

rámpairányító vezérlés

Kövessen minket!
Kövessen minket!
  • Google+ Classic
  • Facebook Classic
Előző bejegyések
Kiemelt bejegyzések
Archívum
bottom of page