top of page

Horizontálisan osztott, felnyíló alumínium portálszerkezet


Csapatunk - egyedi megrendelésre - Magyarországon egyedülálló kapu tervezésébe fogott a kaputechnika területén, mely ötlet mentén egy egész termékcsalád kifejlesztését céloztuk meg.

A kapu lezárt állapotban alumínium keretes üvegfalnak látszik, kinyitott állapotban az épület síkjából kiugró - annak megjelenését nagymértékben megváltoztató – háromszöget formáz.

Építészeti, valamint kaputechnikai szempontból rengeteg lehetőséget rejt magában ez a fajta nyíláslezárás, ami egyszerre funkcionális és attraktív, automatizált szerkezet.

Innovációnkra jellemző, hogy rendkívül kis helyigénnyel, szinte észrevétlen módon teszi lehetővé hatalmas felületek és kaputechnikában szokatlan tömegek mozgatását.

A fejlesztés erős alapját jelentik a mindenre kiterjedő statikai számítások, véges elem analízissel történő kiértékelések és nem mellékesen az empirikus megközelítés az alkalmazott összetevők vonatkozásában. A hatályos szabványoknak történő megfelelés mellett célunk egy olyan szerkezet megalkotása, amely az építészetben is új távlatokat nyithat a mérnökök előtt.

A GATE Engineering speciális kaputechnikai megoldásai minden felhasználási területen megállják a helyüket. Számunkra a kihívás a standard, így számítunk a meghökkentő megkeresésekre a rakodástechnika és kaputechnika területén!

Egyedi kaputechnika

Kövessen minket!
Kövessen minket!
  • Google+ Classic
  • Facebook Classic
Előző bejegyések
Kiemelt bejegyzések
Archívum
bottom of page